Nye bilder av konferanselokalene

Voksenåsen ønsker å være den selvsagte arenaen for de viktige samtalene.

På toppen av Holmenkollen, med en utsikt som tar pusten fra deg, ligger Voksenåsen. Hotellet er en arkitektonisk perle med en helt egen atmosfære.

Under finner du helt ferske bilder av våre unike konferanse- og møterom.

Book din konferanse her.

Kungaterassen

Tidligere en utvendig terrasse, nå et møterom med vestvendt utsikt. De store vindusflatene lar deg oppleve lysets endringer fra dag til kveld. Rommet, innviet av Sverige og Norges kongepar, byr på en stemningsfull atmosfære.

Les mer om kungaterassen her.

Dag Hammarskjöld

Dag Hammarskjöld ble innviet av Sveriges og Norges utenriksministre i 2006. Rommet gir stemningsfull utsikt inn mot Nordmarka.

Les mer om Dag Hammarskjöld konferanserom her.

Einar Gerhardsen

Storsalen, oppkalt etter Norges landsfader, egner seg til alt fra konferanser og workshops til konserter og selskaper. Rommet ble innviet av den svenske kulturministeren i 1996.

Les mer om konferanserom Einar Gerhardsen her.

Tage Erlander

Denne romslige salen ble innviet i 1975 og er oppkalt etter Tage Erlander, svensk statsminister mellom 1946 og 1969. Rommet kan deles i to ved behov.

Les mer om konferanserom Tage Erlander her.

Wasasuiten

Et av Oslos flotteste møterom, oppkalt etter det svenske regalskipet som sank i 1628.

Les mer om Wasasuiten her.

Carl von Linné

Carl von Linné skapte et system for klassifisering av alle dyre- og plantearter. I hans ånd er dette et rom der du kan gå direkte ut i naturen – kanskje for å ta et bad i vårt innbydende utendørsbasseng?

Les mer om konferanserom Carl von Linné her.

2017-06-16T14:31:46+00:00