I vår lobbyshop finner du svenske kvalitetsprodukter fra Klässbols linneväveri, Skultuna messing­bruk, Johan &  Nyström kaffe og økologisk hudpleie fra Maria Åkerberg.

  • Økologiske hudprodukter fra Maria Åkerberg

Maria Åkerberg produkter på Voksenåsen.

Vitenskapen om mineraloljenes og de syntetiske ingrediensenes negative innvirkning på oss og vårt miljø er grunnen og drivkraften bak Maria Åkerberg. Målet bak produktene er at det skal være 100% naturlige og med helt økologisk innhold.

  • Skultuna-produkter i messing

Skultuna produkter på Voksenåsen

Skultuna Messingbruk ble grunnlagt i 1607 og er en av verdens eldste og fortsatt aktive messingbruk. Skultunas mål er å produsere elementer av høyeste internasjonale kvalitet og skape morgendagens antikviteter for kommende generasjoner. Det er alt fra lysestaker, mansjettknapper, skåler og mye mer laget av messing.

  • Johan & Nyström kaffe 

Johan & Nyström kaffe på Voksenåsen

En gjeng med kaffeelskende venner grunnla Johan & Nyström med en visjon om en bedre kaffeverden. Deres mål er å fornye, forbedre, og utfordre kaffeindustriens oppfatning om kvalitet. Kaffen blir rostet gjennom fremgangmåten Slow Roast, som gjør at kaffen utvikler alle unike og fantastiske smaker som finnes i kaffebønnene.

  • Klässbols Linneväveri

 

Klässbols Linneväveri er en familiebedrift som snart er 100 år. Familien Johansson startet en beskjeden virksomhet med å veve for de lokale bønder. De hadde dyrket sitt lin selv og leverte linet på veveriet. Det internasjonale gjennombruddet kom da Nobelstiftelsen ønsket å fornye og utvikle oppdekningen til Nobelbanketten. I dag er Klässbols synonymt med ekstreme kvalitetskrav, sterke tradisjoner og ny fremtidsrettet design.

Voksenåsen har også kvalitetskunst med salg rett fra vegg i utstillingen Mestermøter som står frem til jul.