Julegavetips

Er du en av dem som sliter med å finne julegaver til dine kjære? Da har vi noen gode tips til deg. I vår lobby shop finner du svenske kvalitetsprodukter fra Klässbols linneväveri, Skultuna messing­bruk, Johan &  Nyström kaffe og økologisk hudpleie fra Maria Åkerberg.

  • Økologiste hudprodukter fra Maria Åkerberg

Maria Åkerberg produkter på Voksenåsen.

Vitenskapen om mineraloljenes og de syntetiske ingrediensenes negative innvirkning på oss og vårt miljø er grunnen og drivkraften bak Maria Åkerberg. Målet bak produktene er at det skal være 100% naturlige og med helt økologisk innhold.

  • Skultuna produkter i messing

Skultuna produkter på Voksenåsen

Skultuna Messingbruk ble grunnlagt i 1607 og er en av verdens eldste og fortsatt aktive messingbruk. Skultunas mål er å produsere elementer av høyeste internasjonale kvalitet og skape morgendagens antikviteter for kommende generasjoner. Det er alt fra lysestaker, mansjettknapper, skåler og mye mer laget av messing.

  • Johan & Nyström kaffe 

Johan & Nyström kaffe på Voksenåsen

En gjeng med kaffeelskende venner grunnla Johan & Nyström med en visjon om en bedre kaffeverden. Deres mål er å fornye, forbedre, og utfordre kaffeindustriens oppfatning om kvalitet. Kaffen blir rostet gjennom fremgangmåten Slow Roast, som gjør at kaffen utvikler alle unike og fantastiske smaker som finnes i kaffebønnene.

  • Klässbols Linneväveri

Klässbols Linneväveri på Voksenåsen

Klässbols Linneväveri er en familiebedrift innenfor tekstiler. Kvalitet er høyeste prioritet, og det tidløse vevmønsteret er en kulturskatt fra slutten av 1800 tallet som har gått i arv fra nådagens eieres farfar, Hjalmar Johansson.

2017-06-16T14:31:57+00:00