Fest for ny grafisk profil!

Voksenåsen har fått ny grafisk profil. Det måtte feires og vi inviterte kunder, kollegaer og venner til presentasjon, en matbit og en intimkonsert med Silje Nergaard og Håvar Bendiksen.

Ingun White Design står bak profilen som tar utgangspunkt i Birgitta Watz’ logo fra åpningen av Voksenåsen i 1960, og fargepaletten som Rannveig Getz valgte for interiøret.

På en klar dag ser man helt til Sverige fra terrassen, men selve huset ser man ikke før man er her. Det var også kongstanken til arkitektene – et hus som følger terrenget og smelter sammen med naturen.

Det var viktig for oss at den nye profilen kommuniserte Voksenåsens helt egne atmosfære, som arkitekturen og naturen rundt skaper. Den måtte oppleves som ekte og nyskapende og samtidig si noe om Voksenåsens unike historie. Det føler vi at den gjør nå, og det er vi veldig glade og stolte over.

Direktøren vår hilset velkommen med et sitat fra Einar Gerhardsens tale ved overrekkelsen av nasjonalgaven til Sverige i 1955: «Et hjem vil bli bygget på dette stedet for våre naboer. Midt i frodig skog… utenfor allfarvei, men allikevel i hjertet av Norges hovedstad».

Lanseringsfesten ble avsluttet med en intimkonsert med Silje Nergaard. En artist som med sin musikk er nettopp der vi ønsker å være – trygt forankret i historien men samtidig tilstede i sin tid.

Maria af Klinteberg Herresthal og Ingun White. Fest for ny grafisk profil på Voksenåsen

Maria af Klinteberg Herresthal og Ingun White. Foto: Johannes Granseth

Silje Nergaard intimkonsert. Fest for ny grafisk profil på Voksenåsen

Silje Nergaard med gitarist Håvar Bendiksen. Foto: Johannes Granseth

Fest for ny grafisk profil på Voksenåsen

Foto: Johannes Granseth

Silje Nergaard intimkonsert. Fest for ny grafisk profil på Voksenåsen

Silje Nergaard. Foto: Johannes Granseth

Maria af Klinteberg Herresthal, Voksenåsens administrerende direktør. Fest for ny grafisk profil på Voksenåsen

Maria af Klinteberg Herresthal, Voksenåsens administrerende direktør. Foto: Johannes Granseth

2017-06-16T14:31:58+00:00