Nytt år og ny meny!

Nytt år og ny meny!

Annenhver dag med torsk og lam. Nam!

Restauranten er åpen fra Kl. 18:00 mandag til lørdag.

Bord bestiller man på mail bordbestilling@voksenaasen.no eller telefon 22 81 15 38.

Varmt velkommen!

MENY 1

ØRRETTARTAR
Blåskjell- og krabbekrokett, estragonemulsjon og olje

MØRBRAD AV LAM FRA HALLINGSKARVET
Savoykål og rotgrønnsaksterrine, brent løk, sort hvitløkskrem og rødvinssaus montert med beinmarg

SITRONKAKE
Sitrusgele, kardemommekrem og filo-lokk

MENY 2
RØDBETSBULJON
Nyr- og pepperrotsifong, rødbetskjeks og lettsaltet svineknoke

LETTRØKT TORSK
Konfitert skorsonnerot, purreaske, tangpesto, jordskokkpuré og blåskjellvelute

KRANSEKAKE
Pære- og ingefærmousse, syltet pære og mørksjokolade

2018-01-11T16:05:46+00:00