Skreien er her!

Vi er februar måned og det er tid for skrei på menyen. Her på Voksenåsen serveres den med blant annet risotto av byggryn, såkalt byggotto, med Holtefjeldost fra Eiker gård. Fortrekker du kjøtt alternerer kjøkkensjefen annenhver dag med fellgris fra Valdres. Denne måneden kommer grønnsakene fra Hasle gård og Hegsvold gård ved Mjøsa. Mørksjokoladekake med vaniljefudge og solbærsorbé eller svele og brunost-is til dessert er heller ikke å kimse av.

Restauranten er åpen fra Kl. 18:00 mandag til lørdag. Bestill bord på mail bordbestilling@voksenaasen.no eller telefon 22 81 15 38.

Varmt velkommen!

Skreifilet. Bottarga av Torskerogn, Reddik fra Hasle gård, Syrlig agurkgele, Fenikkelvierge. Byggotto med Holtefjeldost fra Eiker gård

 Meny 1

Gravet hjorteplomme

Syltet Jordskokk, Brentsmøremulsjon, Ramsløk og Spinatolje

**

Skreifilet

Bottarga av Torskerogn, Reddik fra Hasle gård, Syrlig agurkgele, Fenikkelvierge

Byggotto med Holtefjeldost fra Eiker gård

**

Mørksjokoladekake, Vaniljefudge, Solbærsorbé

Meny 2

Kremet hummersuppe

Gratinert knivskjell

**

Svinekam av fjellgris fra Valdres

Puffet svor og urter, Blodpølse, Søtpotetpuré, Rød gulrot fra Hegsvold gård, Eple og Surølsirup

**

Svele, Brunostis, Rømme fra Røros, Bjørnebærkompott, Salt peanøttkrokan

2018-02-09T13:44:54+00:00