Hver 4. uke oppdateres menyen i Voksenåsens restaurant. Den blir satt sammen ut ifra sesongens beste råvarer, med spennende og nye smaker. Snart er det påske og da har lam en selvfølgelig plass på menyen.
Restauranten er åpen fra kl 18.00 man-lør. Book et bord her.
Menyen består av to ulike 3-retters, og inneholder både kjøtt og fisk, som blir servert annenhver dag.

Svineknoketerrine.
MENY 1:
SVINEKNOKETERRINE
Trøffelconfitert skorsonnerot, røkt ostekrem, bringebærkompott, maltflatbrød
UERFILET GRATINERT MED HASSELNØTTSMØR
Eplesyltet stangselleri, råkost, mandelpotetpuré, eple og rødvinsirup
VANNBAKKELS MED CRAQUELIN
Appelsinkrem, kaffesorbet av Gayo-kaffe fra Johan & Nyström
MENY 2:
KREMET FISKESUPPE MED RØKT RÅREKE
Ramsløkolje, tertechips
LAMMEMØRBRAD
Champignon royal, sautert savoykål, søtpotetchips, laubærbladsjy, fennikelskum
KRUMKAKEFLARN
Mørk sjokolade og bringebærganache, nyrsorbet, bringebærgelé

Uerfilet gratinert med hasselnøttsmør.