Ny ukesmeny med smak av vår!

Hver 4. uke oppdateres menyen i Voksenåsens restaurant. Den blir satt sammen ut ifra sesongens beste råvarer, med spennende og nye smaker. Snart er det påske og da har lam en selvfølgelig plass på menyen. 

Restauranten er åpen fra kl 18.00 man-lør. Book et bord her.

Menyen består av to ulike 3-retters, og inneholder både kjøtt og fisk, som blir servert annenhver dag. 

Svineknoketerrine.

MENY 1:

SVINEKNOKETERRINE

Trøffelconfitert skorsonnerot, røkt ostekrem, bringebærkompott, maltflatbrød

UERFILET GRATINERT MED HASSELNØTTSMØR

Eplesyltet stangselleri, råkost, mandelpotetpuré, eple og rødvinsirup

VANNBAKKELS MED CRAQUELIN

Appelsinkrem, kaffesorbet av Gayo-kaffe fra Johan & Nyström

MENY 2:

KREMET FISKESUPPE MED RØKT RÅREKE

Ramsløkolje, tertechips

LAMMEMØRBRAD

Champignon royal, sautert savoykål, søtpotetchips, laubærbladsjy, fennikelskum

KRUMKAKEFLARN

Mørk sjokolade og bringebærganache, nyrsorbet, bringebærgelé

Uerfilet gratinert med hasselnøttsmør.

2017-06-16T14:31:46+00:00