Voksenåsen har gått i sommerdvale og vi åpner igjen i august. Helt stille blir det imidlertid ikke her i juli: Bookingkontoret er betjent mandag til fredag 10:00-14:00 og driftsavdelingen vil være i full sving slik at huset er i tipp topp stand når vi sees igjen.
Vi vil benytte anledningen til å takke alle våre gjester, kunder, studenter og samarbeidspartnere for en begivenhetsrik vår. Den ble avsluttet med konsert på amfiscenen med stjerneskuddet 9 grader nord, bandet som består av Dipha Thiruchelvam (fløyte) storesøster Mira Thiruchelvam (vokal) og kompisene Jakob Sisselson Hamre (slagverk) og Jakob Sønnesyn (bass).
Høsten starter også i musikkens tegn med Sommerakademiet. For 21. gang inntar 190 musikkstudenter fra Sverige, Norge og resten av verden Voksenåsen. Avslutningskonsertene er gratis og åpne for alle.
Fredag 18. august kommer Lasse og Inger Åberg for å åpne sin utstilling Art´s fun og søndag 27. august har vi födelsedagskalas for Finland som fyller 100 år. En heldag med leker for barna, boksalong for de voksne, finlandssvenskt gästabud og sist men ikke minst tårtkalas med gratis kake av vår nyuteksaminerte konditor Ingrid.
Vi sees til høsten!

Utsikt fra Voksenåsen. Fotograf: Tine Poppe

9 Grader Nord, Dipha Thiruchelvam og Mira Thiruchelvam. Fotograf: Johannes Granseth.

9 Grader Nord, Dipha Thiruchelvam. Fotograf: Johannes Granseth

9 Grader Nord, Jakob Sisselson Hamre. Fotograf: Johannas Granseth

Fotograf: Johannes Granseth

9 Grader Nord, Mira Thiruchelvam. Fotograf: Johannes Granseth

9 Grader Nord, Dipha Thiruchelvam. Fotograf: Johannes Granseth.

Fotograf: Johannes Granseth.