Vårens program er klart!

Vårens program er nå klart og det er mye å velge mellom; teater for store og små, kurser i språk og musikk, konserter og seminarer som belyser viktige temaer og spørsmål i den nordiske debatten.

En rød tråd i programmet er hvordan kommunikasjon kan føre oss tettere sammen: Om kommunikasjon mellom mennesker i forskjellig land, til forskjellige tider, på forskjellige steder, og ikke minst på forskjellige språk.

Temaet belyses på vidt ulike måter: Fra forestillingen Det levda baklänges om en syrisk flyktnings møte med Sverige og asylprosessen, til seminar om infrastruktur og jernbaneutbygging.

Hele vårens program finnes under Senter for svensk-norsk samarbeid.

Til seminar og kurs sender vi som regel ut invitasjon på mail eller Facebook. Ønsker du å delta? Kontakt oss på senter@voksenaasen.no.

Påmelding og informasjon til åpne arrangementer finner du her.

Først på programmet i år var Vinterakademiet, hvor sangpedagoger fra Sverige, Norge og Danmark ble kurset i elitesangpedagogikk av Susanna Eken, Randi Stene og Orsi Fajger. De tre er tilbake under Voksenåsen sommerakademi i august.

Tirsdag 7. februar kommer Henrik Berggren til Voksenåsen og presenterer sin nye biografi om Dag Hammarskjöld: «Att bära världen».

Svenskesuppa var et av bidragene som den norske befolkningen mottok fra Sverige i humanitær bistand under den tyske okkupasjonen av Norge. Voksenåsen er Norges nasjonalgave som takk for den hjelpen, og det er en arv som forplikter. Gjennom konferanser, kurs, konserter og utstillinger arbeider vi derfor med å styrke forholdet mellom to gode naboer og fremme samfunnsforståelse i og utenfor Norden.

 

2017-06-16T14:31:49+00:00