Laster Arrangementer
  • Beklager. Denne arrangement har allerede funnet sted.

Han flyktet fra Syria og bor nå i Stockholm. I asylprosessen rommes ikke det levde som liv, kun fortellingen. En fortelling som begynner fra slutten. Fra 28. februar til 4. mars kan oslopublikummet oppleve den på Voksenåsen.

I Det levda baklänges forteller Marwan Arkawi selv sin historie om flukten fra Syria til Sverige. Forestillingen er basert på intervjuer og vitnemål fra menn og kvinner som søkt opphold i Sverige, jurister, tolker og saksbehandlere i Migrationsverket. I motsetning til andre forestillinger der man hører og ser historien utenfra, blir man her satt direkte inn i Marwans situasjon – blant annet ved hjelp av VR-biller og 3D-lyd. Det levda baklänges er et moderne drama i to akter; i den første får publikum se verden gjennom Marwans øyne, i den andre møter de ham direkte.

Forestillingen er skapt av Osynliga Teatern og hadde urpremiere på Dramaten i oktober, der den settes opp igjen i vår. Den er tatt ut til Scenkonstbiennalen 2017 og skal i år også på turné til København og Reykjavik.

Mer informasjon på Dramatens hjemmeside. 

Spilles;

Tirsdag 28.2, onsdag 1.3, torsdag 2.3  kl. 19.00.

Lørdag 4.3  kl. 15.00.

Forestillingen har begrensede plasser. Billetter via Ticket-co