Nordisk inkluderingsdag på Voksenåsen

||Nordisk inkluderingsdag på Voksenåsen
Laster Hendelser
Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Nordiske aktører og nyskapende prosjekter som drivkraft for et mer inkluderende Norden.

Inkluderingsdagene på SoCentral er en lavterskel, månedlig møteplass for deg som jobber med inkludering og mangfold. Her kan du møte og samarbeide med andre som også brenner for å skape nye og bedre løsninger. Voksenåsen samarbeider med SoCentral og Reach for Change om årets siste inkluderingsdag. Og gjør den nordisk!

Prisen på 100kr inkludert buss, lunsj og svensk FIKA

På den siste inkluderingsdagen i år utvider SoCentral både geografisk og tidsmessig. Vi flytter oss til vakre Voksenåsen, Norges nasjonalgave til Sverige,  og ser på nordiske inkluderingsprosjekter.

I hvert enkelt land finnes det et stort mangfold av suksesshistorier fra nye prosjekt og aktører som bidrar til et mer inkluderende samfunn. Vi ønsker å bidra til en læring på tvers av landegrenser, slik at vellykkede prosjekter kan spres til hele Norden.  Vi ønsker å skape en arena for å snakke sammen, og det legges vekt på læring, deling og skalering.

Det vil være et spesielt fokus på inkludering og likestilling og vi skal vise frem helt konkrete eksempler på at man klarer å inkludere jenter og kvinner i skole, jobb og frivillig arbeid.

Velkommen!