Gjennom snøtunge trær skimtes lysene nede i byen og inne varmer peisen. Voksenåsen er pyntet til julehøytiden, maten står på bordet og freden senker seg.

Velkommen til jul på Voksenåsen!

JULEMATEN

Vårt store julebord inneholder alle retter du forbinder med norsk jul, og vår svenske kjøkkensjef sørger for at også våre svenske gjester føler seg hjemme. Serveringen skjer i form av buffét og passer utmerket for grupper. Det er også mulig å sette sammen en egen julebordmeny.

JULEGAVENE

I foajeen finner du en salgsutstilling med svenske kvalitetsprodukter fra Klässbols linneväveri, Skultuna messingbruk, økologisk hudpleie fra Maria Åkerberg og julekaffe fra Johan&Nyström.

FAMILIEJULEBORD – Søndag 9. desember kl. 13.00 og 17.00

Voksenåsens familiejulebord er fylt med mat tilpasset de yngste, med noen overraskelser av den søte sorten. Sammen med foreldre lager vi tradisjonell julepynt, for små og store viser vi Astrid Lindgrens jul og for den som har øynene med seg kanskje er det rent av nissen som syns gå med sin lykt mellom tærne rundt huset.

1. bordsetting kl. 13.30- 15.30 – FULLT
2. bordsetting kl. 17.00 – 19.00 – FULLT

Pris
625,- for voksne,
295,- for barn 4 -12 år,
Barn under 4 år spiser gratis.

For informasjon og bestilling: Tlf. 22 81 15 12 eller selskap@voksenaasen.no

JULEVERKSTED – Søndag 9. desember kl. 12.30 og 16.30

I vårt juleverksted dekorerer vi pepperkaker og lager julepynt med glitter og stas. Alt du lager kan du ta med deg hjem, men om noen vil lage litt ekstra julepynt til treet som står på Voksenåsen, er det veldig hyggelig!

JULELUNSJ – Søndag 16. desember kl. 12.00 – 14.oo

Velkommen til en hyggelig lunsj midt i julestria. Her lover vi en stemning som garantert får deg til å senke skuldrene og bare slappe av. Fra høyttalerne i våre salonger spilles rolig julemusikk og fra restauranten kjenner man lukten av jul. Her venter en deilig julelunsj med innslag fra både de norske og svenske mattradisjonene. Kaffen tar vi salongen med hjemmelagde julekaker.

Pris
495,- for voksne
245,- for barn 4-12 år
Barn under 4 år spiser gratis.

For informasjon og bestilling: Tlf. 22 81 15 12 eller selskap@voksenaasen.no

VELKOMMEN TIL SVENSKE JULETRADSJONER I NORGE!