Font Size

Profile

Menu Style

Cpanel
Loading...
http://www.voksenaasen.no/modules/mod_image_show_gk4/cache/forsideslides.startside.startside1gk-is-149.jpg http://www.voksenaasen.no/modules/mod_image_show_gk4/cache/forsideslides.startside.startside2gk-is-149.jpg http://www.voksenaasen.no/modules/mod_image_show_gk4/cache/forsideslides.startside.startside3gk-is-149.jpg http://www.voksenaasen.no/modules/mod_image_show_gk4/cache/forsideslides.store.vinsmaking2gk-is-149.jpg http://www.voksenaasen.no/modules/mod_image_show_gk4/cache/forsideslides.store.matgk-is-149.jpg http://www.voksenaasen.no/modules/mod_image_show_gk4/cache/forsideslides.store.kjokkengk-is-149.jpg http://www.voksenaasen.no/modules/mod_image_show_gk4/cache/forsideslides.store.konferanse3gk-is-149.jpg http://www.voksenaasen.no/modules/mod_image_show_gk4/cache/forsideslides.startside.startside4gk-is-149.jpg

Hotell med utsikt

Voksenåsen hotell i Oslo er et firestjerners hotell og konferansesenter på toppen av Holmenkollen.

Langt fra byens larm, likevel nært nok. Så lenge du kjører oppover er du på rett vei - helt til du møter et unikt hotell med Oslos aller beste utsikt! En avslappet atmosfære og et særpreget moderne interiør som inspirerer våre gjester. Noe utover det vanlige, og som frister til gjentakelse!

  • 84 rom og 1 suite
  • 11 møterom
  • 11 grupperom
  • Maks. kapasitet 180 pers
  • Alle tekniske hjelpemidler
  • Gratis WLAN
  • Konferanseverter
  • 12 km fra Oslo sentrum
  • 30 mål naturtomt


I 2002 ble vi Miljøfyrtårnbedrift. Vi tar gjerne imot tips og synspunkter på vårt arbeid.På Voksenåsen har vi en stor samling kunst, som består av malerier, glass og skulpturer. Denne samlingen er vi stolte av å dele med våre gjester. Vi arrangerer også omvisninger om det er interesse for det.

Vi håper at vi sammen med våre gjester, i et felles miljøarbeid, kan utvikle Voksenåsen til en samfunnsnyttig bedrift også for fremtiden.

Vi på Voksenåsen har som mål å tilpasse vårt hotell til en kretsløpstenkning. Voksenåsen er nå et av de ledende miljøtilpassede hotellene i kurs og konferansemarkedet.


   Voksenåsen Kultur og konferansehotell
:: Ullveien 4, 0791 Oslo :: +47 22 81 15 00 :: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du m naked celebrities å aktivere javaskript for å kunne se den. :: Web
 
klassifisering    
enklerevalg