Font Size

Profile

Menu Style

Cpanel
Loading...
http://www.voksenaasen.no/modules/mod_image_show_gk4/cache/forsideslides.store.konferanseromgk-is-162.jpg http://www.voksenaasen.no/modules/mod_image_show_gk4/cache/forsideslides.store.konferanse5gk-is-162.jpg http://www.voksenaasen.no/modules/mod_image_show_gk4/cache/detalj konfslidegk-is-162.jpg http://www.voksenaasen.no/modules/mod_image_show_gk4/cache/EG slidegk-is-162.jpg http://www.voksenaasen.no/modules/mod_image_show_gk4/cache/forsideslides.konferanse.konferansebilde2gk-is-162.jpg http://www.voksenaasen.no/modules/mod_image_show_gk4/cache/forsideslides.konferanse.konferansebilde4gk-is-162.jpg http://www.voksenaasen.no/modules/mod_image_show_gk4/cache/forsideslides.konferanse.konferansebilde3gk-is-162.jpg

Konferanse og seminar

Voksenåsen Kultur-og konferansehotell i Oslo har et godt utvalg av konferanse -og møterom. Nærheten til byen gjør at vi egner oss godt til både dagmøter og konferanser med overnatting.

Voksenåsens drift er basert på kurs og konferansevirksomhet. Norsk hotellklassifisering utstedet i 2009 5 stjerner for vår konferansesenter, som landets første.

Klikk på reservasjonsskjema til venstre for et uforpliktende tilbud om konferanse eller seminar på Voksenåsen kultur og konferansehotell. Om du har spørsmål ring: 22 81 15 20.

I KungaTerrassen, som ble åpnet i 1999 av kongefamiliene i begge land, og i Dag Hammarskjöld-paviljongen sitter du så og si ute i naturen. Lokalet brukes både som selskapslokale og møterom.

Konferanselokalene har navn oppkalt etter kjente norske og svenske personer. Vi har 20 møterom i ulike størrelser. De to største salene er Einar Gerhardsen og Tage Erlander som begge tar ca. 180 personer i kino-oppsett. Det er scene i Einar Gerhardsensalen, og anlegget har fire flygler og to pianoer.

  •     84 rom og en suite
  •     11 møterom
  •     11 grupperom
  •     Maks. kapasitet 180 pers
  •     Alle tekniske hjelpemidler
  •     Gratis WLAN
  •     Konferanseverter
  •     12 km fra Oslo sentrum
  •     30 mål naturtomt

 


   Voksenåsen Kultur og konferansehotell
:: Ullveien 4, 0791 Oslo :: +47 22 81 15 00 :: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  :: Web
 
klassifisering    
enklerevalg      

Sosial feed

Kart og kontakt

Instagram